Site logo

Rayında KOBİ tüm ihtiyaçları tek poliçede topluyor

Sosyal yaşamın yavaşlamasıyla beraber ticari faaliyetlerdeki durgunluk KOBİ’lerin işlerini de etkiliyor. Ekonominin can damarı olan KOBİ’lerin yanında olan Ray Sigorta ‘İşler Rayında KOBİ’ ürünüyle tüm ihtiyaçları tek poliçede topluyor.

Ekonominin küresel çapta COVID-19’un etkileriyle yavaşlamaya başladığı bir dönemde piyasalardaki durgunluğun etkilerini en yoğun hissedenler KOBİ’ler oluyor. Değerin önemli bir kısmını üreten ancak belirsizlik dönemlerine karşı direnme gücü daha büyük sermayeli şirketler kadar yüksek olmayan KOBİler; özveriyle çalışmaya devam etse de kontrol edilmesi zor olan riskler endişe yaratmaya devam ediyor. Birçok farklı riskle karşı karşıya kalabilen küçük ve orta boyuttaki işletmelerin iş yerlerini güvence altına almalarını sağlayan Ray Sigorta; İşler Rayında KOBİ ürünüyle ihtiyaca yönelik teminatları tek bir pakette topluyor.

Zorlu bir dönemde KOBİ’lerin güvencesi olmaktan son derece memnun olduklarını ifade eden Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan; “Şartlar gereği fiziki olarak yan yana olamasak da KOBİ’lerimizin ihtiyaçlarının olduğu her an yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Türk ekonomisinin can damarı olan KOBİ’lerimize elimizden geldiğince destek vermenin ve çözüm üretmenin aynı ekosistemde yer alan sigorta şirketleri olarak görevimiz olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Tasarruf etmelerini sağlıyoruz

Ray Sigorta’nın birinci önceliğinin ihtiyaçlara yönelik ve katma değeri yüksek ürünler sunmak olduğunu ifade eden Erdoğan; “İşletmelerin ihtiyaçlarını titizlikle gözden geçirerek bir iş yeri için gerekli teminatları farklı poliçeler yerine tek bir pakette toplayarak kurguladığımız İşler Rayında KOBİ ürünümüzle küçük ve orta boyutlu işletmelerimizin hem zamandan hem de ekstra masraflardan kaçınarak tasarruf etmelerini sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Ray Sigorta İşler Rayında KOBİ ürünü ile KOBİ’ler iş yeri olarak kullandıkları binayı, demirbaş, makine-tesisat ve emtia gibi muhteviyatlarını ve camları koruma altına alıyor. İhtiyaca yönelik en uygun poliçeyi standart ürün içerisinde bir araya getiren İşler Rayında KOBİ ürününde temel yangın, poliçe kapsamındaki risklerin gerçekleşmesi nedeni ile meydana gelebilecek iş durması; dahili su basması ve sel, cam kırılması, yıldırım, infilak, yangın mali mesuliyet, kar ağırlığı; mesleki mali mesuliyetin yanı sıra emniyeti suistimal, işveren mali sorumluluk, hırsızlık gibi teminatlar da bulunuyor.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment